Saskia de Rijke

<< Naar onze mensen

Saskia de Rijke

Saskia de Rijke is geassocieerd partner van Economisch Bureau Amsterdam. Ze is oprichter en eigenaar van Connect Business Advisory, een organisatieadviesbureau met een sterke focus op personeels- en organisatieontwikkeling. Saskia is bedrijfskundige en heeft ruim 20 jaar ervaring als organisatieadviseur. Sinds 2008 ondersteunt ze vanuit haar bedrijf organisaties in verschillende landen en in diverse sectoren op het gebied van advies, recruitment en coaching. Daarnaast ontwikkelt Saskia online HR-modules, referentiebibliotheken en informatiedatabases ten behoeve van organisaties en hun projecten, HR-beleid en voor online learning doeleinden.

Economisch Bureau Amsterdam en Connect Business Advisory werken samen op het gebied van interim-management, detachering en executive search & recruitement specifiek gericht op financiƫle en economische (top)managementfuncties. Ook leveren wij projectmanagers voor complexe projecten in de publieke en private sector. Wij werken voor opdrachtgevers op projecten in Nederland en in het Caribische deel van het Koninkrijk waarbij financieel-economische en personele aspecten samenkomen, zoals bedrijfsdoorlichtingen, HR-audits, interim-management, detachering, projectmanagementopdrachten en specifieke organisatievraagstukken.

Saskia volgde de Bedrijfskaderopleiding aan de HTS in Eindhoven en studeerde vervolgens Bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijmegen. Ze heeft bijna tien jaar gewerkt voor een Big4 accounting- en adviesbedrijf, in de laatste jaren als (senior) manager, voordat ze Connect Business Advisory heeft opgericht.

U kunt Saskia bereiken via s.derijke@economisch-bureau.nl