Executive Search & Interim Solutions

Interim management

Economisch Bureau Amsterdam onderscheidt zich van andere economische onderzoeks- en adviesbureaus door aan onderzoek en advies ook implementatie te verbinden. Dat doen we door onze aanbevelingen te vertalen naar realistische, uitvoerbare plannen waarvoor ook daadwerkelijk draagvlak bestaat, zowel intern als in het veld van de stakeholders. Daarbij bieden wij desgewenst ook ondersteuning bij de uitvoering. Dit doen we door (tijdelijk) expertise en capaciteit ter beschikking te stellen van deskundigen die weten waar ze het over hebben, die oplossingsgericht zijn en die goed oog hebben voor de context. Deze betrokkenheid bij (de eerste fase van) de uitvoering komt een vlotte en gedegen projectimplementatie ten goede.

Search

Daarnaast helpen wij onze opdrachtgevers ook met het vinden van hoogopgeleide en ervaren professionals voor financiƫle en economische functies op management- en directieniveau en gerelateerde functies als financieel-economische beleidsadviseurs en projectleiders. Wij hebben als bureau uitgebreide financieel-economische kennis en ervaring en begrijpen de inhoudelijke wensen en eisen van onze opdrachtgevers als geen ander. We beschikken daarnaast over een uitgebreid (internationaal) netwerk van financieel deskundigen en economen en gaan gericht voor onze opdrachtgevers op zoek naar de meest passende kandidaten.

Meer weten over onze Executive Search & Interim Solutions? Neem dan contact op met Koert van Buiren (k.vanbuiren@economisch-bureau.nl) of Saskia de Rijke (s.derijke@economisch-bureau.nl).