Diensten & Producten

Onderzoek

Een mededingingszaak, beleidsevaluatie, schade-analyse of financiële analyse: ons onderzoek is fact-based. Wij doen onderzoek met het doel om conclusies te trekken waar u iets aan heeft.

Onze onderzoeksresultaten leveren wij in de vorm die u wenst: een presentatie, rapport, factsheet, infographic, reken-tool of databestand. Onderzoeksresulaten die bruikbaar, begrijpelijk en toegankelijk zijn. Met duidelijke conclusies.

Advies

Heeft u strategisch, economisch, financieel of organisatorisch advies nodig? Met onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid kunnen wij u op verschillende manieren bijstaan met advies. Wij baseren ons altijd op een goed begrip van uw organisatie en de omstandigheden waarin uw organisatie zich bevindt.

Interim- en searchopdrachten

Heeft u tijdelijk en/of op korte termijn behoefte aan een inhoudelijk sterke en ervaren leidinggevende of projectleider? Wij zijn beschikbaar om op interim- of detacheringsbasis voor uw organisatie te werken. Onze mensen zijn inhoudelijk gedreven, met uitgebreide managementervaring, en bij hun staat de menselijke maat voorop. Daarnaast helpen we om professionals voor financiële en economische functies te vinden. Lees hier meer over deze werkzaamheden.

Kunnen wij u helpen met onderzoek of advies? Wilt u weten of wij een geschikte interim-manager of projectleider voor u beschikbaar hebben? Neem contact met ons op.