Diensten & Producten

Onderzoek

Een mededingingszaak, beleidsevaluatie, schade-analyse of financiƫle analyse: ons onderzoek is fact-based. Wij doen onderzoek met het doel om conclusies te trekken waar u iets aan heeft.

Onze onderzoeksresultaten leveren wij in de vorm die u wenst: een presentatie, rapport, factsheet, infographic, reken-tool of databestand. Onderzoeksresulaten die bruikbaar, begrijpelijk en toegankelijk zijn. Met duidelijke conclusies.

Advies

Heeft u strategisch, economisch, financieel of organisatorisch advies nodig? Met onze ruime ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid kunnen wij u op verschillende manieren bijstaan met advies. Wij baseren ons altijd op een goed begrip van uw organisatie en de omstandigheden waarin uw organisatie zich bevindt.

Implementatie: interim-management en detachering

Heeft u tijdelijk en/of op korte termijn behoefte aan een inhoudelijk sterke en ervaren leidinggevende of projectleider? Wij zijn beschikbaar om op interim- of detacheringsbasis voor uw organisatie te werken. Onze mensen zijn inhoudelijk gedreven, met uitgebreide managementervaring, en bij hun staat de menselijke maat voorop.

Kunnen wij u helpen met onderzoek of advies? Wilt u weten of wij een geschikte interim-manager of projectleider voor u beschikbaar hebben? Neem contact met ons op.